Начало English Русский
блог хедър
landmarks

LEARN MORE ABOUT BULGARIA WITH BULGARIA GUIDE

bgguide

Do you want to know more about Bulgaria and it's traditions, culture, gastronomy and of course, wines?
This platform has been created to provide tourist information to travelers visiting this beautiful country. We hope you find it helpful.

Вижте как

Porto Greco – Пловдивският ресторант, който ни пренася в сърцето на Гърция.

Пловдив е град, съхранил културата на много нации. Не случайно е културна столица на Европа за 2019г. През различните периоди с високо културно влияние са Турция и Гърция. С тях има не само общо минало, но и подобен архитектурен изглед. Пример за това са Амфитеатърът и Джамията. Със съседите ни, също така, споделяме прилики във вкусове за облекло, ежедневие и храна. Аудиогайд обиколката разказва за забележителностите на Пловдив, обогатява знанията Ви, потапя Ви в атмосферата на Стария град и Ви пренася в миналото.

След приятната разходка из Стария град, може да се потопите в модерната част на града под тепетата,а дори и да попаднете в Гърция само на километър от центъра на Пловдив в ресторант Порто Греко.

Стилен и уютен, ресторант Porto Greco предоставя изключително преживяване, идеално за споделяне на незабравими моменти с колеги, приятели и семейство.

Не пропускайте да преживеете невероятни кулинарни приключения, чрез авторските ястия с внимателно подбрани висококачествени и винаги пресни суровини, с истински натурален вкус от специализирани ферми. Част от ястията в Порто Греко притежават автентичен морски аромат на винаги пресни диви риби, морски специалитети, приготвени на едно от най-добрите барбекюта в света на дървени въглища JOSPER, придавайки специфичен „опушен" вкус на ястията... защото храната е в основата на дълголетния живот.

Всеки ден можете да разчитате и на вкусен, разнообразен домашно приготвен обяд. Не са за пропускане и месните ястия, както и специалните Black angus стекове, приготвени от талантливи шеф готвачи, които акостират на масите с подбрано от Вас ароматно вино от специална селекция, така че всяка хапка да е наистина специална. Изборът на десерт е особено труден, защото всеки един от тях е меко казано изкушаващ.

Не само менюто и настроението в Porto Greco върви по ноти. Всяка сряда и четвъртък вечер може да се насладите на автентична гръцка музика с бозуки бенд. Ресторантът разполага със собствен паркинг и детски кът, който ще очарова малките съкровища. Ако сте готови да се качите на борда, на единствения по рода си кораб - лятна градина, не пропускайте да се отбиете!

За резервации може да се обадите на тел: 089 7777 126
Посетете и нашия сайт за повече информация: http://portogreco.bg