Начало +359 888 975 886
блог хедър
landmarks

Ресторанти в Пловдив

Пловдив е град, съхранил културата на много нации. Не случайно е културна столица на Европа за 2019г. През различните периоди с високо културно влияние са Турция и Гърция. С тях има не само общо минало, но и подобен архитектурен изглед. Пример за това са Амфитеатърът и Джамията. Със съседите ни, също така, споделяме прилики във вкусове за облекло, ежедневие и храна. Аудиогайд обиколката разказва за забележителностите на Пловдив, обогатява знанията Ви, потапя Ви в атмосферата на Стария град и Ви пренася в миналото.

След приятната разходка из Стария град, може да се потопите в модерната част на града под тепетата, а дори и да попаднете в Гърция само на километър от центъра на Пловдив в ресторант Порто Греко.

Стилен и уютен, ресторант Porto Greco предоставя изключително преживяване, идеално за споделяне на незабравими моменти с колеги, приятели и семейство.

Не пропускайте да преживеете невероятни кулинарни приключения, чрез авторските ястия с внимателно подбрани висококачествени и винаги пресни суровини, с истински натурален вкус от специализирани ферми. Част от ястията в Порто Греко притежават автентичен морски аромат на винаги пресни диви риби, морски специалитети, приготвени на едно от най-добрите барбекюта в света на дървени въглища JOSPER, придавайки специфичен „опушен" вкус на ястията... защото храната е в основата на дълголетния живот.

Всеки ден можете да разчитате и на вкусен, разнообразен домашно приготвен обяд. Не са за пропускане и месните ястия, както и специалните Black angus стекове, приготвени от талантливи шеф готвачи, които акостират на масите с подбрано от Вас ароматно вино от специална селекция, така че всяка хапка да е наистина специална. Изборът на десерт е особено труден, защото всеки един от тях е меко казано изкушаващ.

Не само менюто и настроението в Porto Greco върви по ноти. Всяка сряда и четвъртък вечер може да се насладите на автентична гръцка музика с бозуки бенд. Ресторантът разполага със собствен паркинг и детски кът, който ще очарова малките съкровища. Ако сте готови да се качите на борда, на единствения по рода си кораб - лятна градина, не пропускайте да се отбиете!

За резервации може да се обадите на тел: 089 7777 126
Посетете и нашия сайт за повече информация: portogreco.bg

ресторанти пловдив porto greco