Начало +359 888 975 886

Забележителности в Созопол - Вашият личен многоезичен екскурзовод за разглеждане на града и еднодневни екскурзии

За всички любители на екскурзии – Audio Guide Bulgaria разработи ТУРИСТИЧЕСКО МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ, с безплатен пътеводител, което ще ви помогне да направите пълноценни своите самостоятелни туристически обиколки из България. С него носите в телефона си компетентен, мобилен екскурзовод!

ОНЛАЙН АУДИО ЕКСКУРЗОВОД - AUDIO GUIDE BULGARIA

Това е Аудио гид, един изключителен екскурзовод събран във вашия телефон, който ще съпътства разходките ви из най-забележителните места и градове на страната – София, Пловдив, Несебър, Рилски манастир и др.


Беседите в нашите професионални аудио обиколки за туризъм са достъпни на няколко езика, за да можете да изберете най-подходящия такъв за вас и вашите приятели от цял свят.


КАК ПРОТИЧАТ ЕКСКУРЗИИТЕ В БЪЛГАРИЯ С АУДИО ГИД?


Можете да слушате екскурзията на нашия уебсайт. За да направите това, ще ви трябва мобилен интернет и слушалки за вашия телефон. Екскурзиите с аудио гид са с готов аудио маршрут, където всички обекти имат номер, който е отбелязан на картата. Приближете се до обекта и наберете номера му на телефона.


Ще се движите сами, следвайте собственото си темпо. Можете да се разсейвате по всяко време, да пиете кафе, да правите снимки или да говорите с приятели, след което отново да се върнете към маршрута и да продължите разходката си.


КАК ДА ЗАКУПИТЕ АУДИОГИД?


Изберете тура, изберете дата на обиколката от календара. След плащане на имейла ви ще бъде изпратен линк с достъп до аудио файл и маршрутна карта.


В деня, който изберете, аудио файла ще станат активни за 24 часа.
Срещу допълнителна такса можете да удължите достъпа до файла до 72 часа.

Audio Guide app showcase Audio Guide app showcase Audio Guide app showcase Audio Guide app showcase Audio Guide app showcase Audio Guide app showcase

отзиви за аудио гайд България

Oleg - Israel
03.01.2024

Экскурсия интересная и познавательная. Очень понравилась организация, все четко, очень хорошо спланировано. Экскурсоводам большое спасибо за отлично проведенный день.

Виктория - Польша
11.11.2023

Очень понравилась экскурсия.Интересно, красиво, удобно, рекомендую.

Вижте всички отзиви

Индивидуални екскурзии

с персонален многоезичен екскурзовод

София, Пловдив, Несебър, Рилски манастир, Боянска църква

Вижте повече