English Русский

Audio Guide Bulgaria

Резервирай онлайн

Виж как

За нас

AudioGuide България е млада и амбициозна компания, която предлага уникални аудио екскурзии включващи най-забележителните и интересни обекти в града по маршрути разработени с помощта на едни от най-добрите български историци и екскурзоводи.

В момента Аудиогид България предлага обиколки на София и Пловдив. Екскурзиите се осъществяват с най-иновативните и съвременни аудио устройства за туристи и групи. Те са подходящи за туристи от всякаква възраст, ученически групи и жители на града, които искат да научат интересна информация за града, в които живеят и да узнаят историята му.

Аудиогид България дава под наем радио оборудване за туризъм и посещения на музеи и изложби, конференции, семинари и всякакви събития, в това число радио гидове, безжични конферентни системи, многофункционални системи за всякакъв тип екскурзии, както и стационарни, интерактивни и мултимедийни системи.

Аудиогид България продава туристическо оборудване - аудио и радио гидове на частни лица и фирми за разглеждане на забележителности, организиране на туристически обиколки, провеждане на изложби, конференции, конгреси и презентации.AudioGuide България предлага професионални услуги за изграждане на цялостно мултимедийно съдържание по избор на клиента - запис на текстове, преводи, създаване на аудио с или без музика и звукови ефекти, запис на глас зад кадър.Разработване на сценарии и аудио маршрути за посещения на музеи и исторически забележителности по поръчка на клиента.Към настоящия момент АudioGuide България оперира и разполага със свои представителни офиси в София, Пловдив и Несебър. Амбициите на компанията са скоро да покрие цялата страна и да даде възможност на туристите и гостите на ни не само да се запознаят с българската култура и история, но и да преживеят приказката за България от древността до днес лесно, по приятен начин и на майчиния им език.

Лиценз за туристическа дейност № РК-01-7869 от 3 май 2018 г.

Лицензия на туристическую деятельность № РК-01-7869 от 3 мая 2018 г.

Избрано от блога...

Българска традиционна кухня

Вижте

Защо да посетим България?

Вижте