English Русский

Audio Guide Bulgaria

Резервирай онлайн

Виж как

За нас

Audio Guide България е млада и амбициозна компания, която предлага най-иновативните и съвременни аудио устройства за туристи и групи по маршрути, разработени с помощта на едни от най-добрите български историци и екскурзоводи.

Ние доставяме аудио оборудване за туризъм и посещения на музеи и изложби, конференции, семинари и всякакви събития, в това число аудио и радио гидове, безжични конферентни системи, многофункционални системи за всякакъв тип екскурзии, както и стационарни, интерактивни и мултимедийни системи.

Извършваме продажба или отдаване под наем на туристическо оборудване - екскурзоводни устройства, аудио и радио гидове на частни лица и фирми за разглеждане на забележителности, организиране на туристически обиколки, провеждане на изложби, конференции, конгреси и презентации.

Audio Guide България предлага професионални услуги за изграждане на цялостно мултимедийно съдържание по избор на клиента - запис на текстове, преводи, създаване на аудио с или без музика и звукови ефекти, запис на глас зад кадър.

Разработваме сценарии и аудио маршрути за посещения на музеи и исторически забележителности по поръчка на клиента.

Разполагаме с възможности за издаване на специализирана литература - книги и списания, както и поставяне на фирмено лого (брандинг) върху аудио и радио гидове, закупени от нас.

Audio Guide България разполага със свои представителни офиси в София и Пловдив и предлага разнообразни, изчерпателни и напълно авторски екскурзоводни маршрути до величествени места и знакови паметници на българската история, разработени с помощта на доказани съвременни български историци.

Нашата амбициозна цел е да покрием цялата страна и да разкажем историята на всяко кътче от красива България и да помогнем на туристите и гостите на ни не само да се запознаят с българската култура и история, но и да преживеят приказката за България от древността до днес лесно, по приятен начин и на техния роден език.

Следете в сайта ни за актуализации, свързани с нашето покритие.

Избрано от блога...

Защо да посетим България?

Вижте

Българска традиционна кухня

Вижте