English Русский

Резервирай онлайн

Виж как
За нас
landmarks

ПРЕДЛАГАЩИТЕ И ТЪРСЕЩИТЕ ОБУЧЕНИЕ СЕ СРЕЩАТ ТУК

онлайн курсове

Школа БГ е общност – социална мрежа с образователна цел. Тук ще откриете разнообразие от курсове и уроци на атрактивни цени. Ще откриете също така актуална и изчерпателна информация за детските и образователни заведения.

Вижте как

За нас

Туристическа агенция "AudioGuide България" е основана през 2017 година. Компанията се развива активно и вече има няколко офиса в страната.

Нашите дейности:

Предлагаме културни и исторически екскурзии, шопинг турове, еднодневни екскурзии до места в България, включени в списъка на ЮНЕСКО. Екскурзиите са на няколко езика записани на аудио-гидове за местта: София, Пловдив, Несебър, Рилски манастир.

Audio Guide Bulgaria е официален представител на производител на аудио и радио оборудване за Балканите. Можете да закупите: стационарни, мултимедийни аудио и радио системи за музеи и открити пространства, радио гидове, безжични конферентни системи за автобуси и кораби, микрофони, слушалки и др.

Отдаваме под наем за туристически фирми радио оборудване за екскурзии.

Ние предлагаме услуги за създаване на професионално мултимедийно съдържание, което включва: запис на текстове с или без музика, звукови ефекти и много др. Разработване на сценарии за аудио обиколки на града, аудио записи за посещение на музеи и други забележителности по желание на клиента.

Лиценз за туристическа дейност № РК-01-7869 от 3 май 2018 г.

Избрано от блога...

Българска традиционна кухня

Вижте

Защо да посетим България?

Вижте