Начало +359 888 975 886

Места в Стария град Несебър за фотосесия. Лавандулови полета в България

Вземете пътеводител в pdf файл, който съдържа най-добрите фото локации, той ще ви спести много време за самостоятелно планиране на маршрут по лавандуловите полета на Черноморското краибрежие и стария град на Несебър!

ТОП-16 интересни фото локации в Несебър

Лавандулови полета край Слънчев бряг, Несебър, Равда, Поморие и Свети Влас - точни геолокации на трите най-добри полета

Местоположението на винарната, където можете да закупите невероятни вина за себе си и за вашите приятели

Audio Guide Audio Guide Audio Guide Audio Guide Audio Guide

Открийте необичайни места за снимки в Стария Несебър, като следвате подканите и подготвения маршрут на телефона си. А за туристите, които искат сами да си направят фотосесия в лавандуловите полета в България, сме подготвили точни гео локации в близост до курортите Равда, Несебър, Слънчев бряг, Свети Влас и Поморие.
След плащане ще получите ръководство в pdf файл с описание на маршрута и достъп до точни Google локации.

В ръководството ще разберете по кое време на деня е най-добре да правите снимки на определено място, какъв цвят дрехи е най-добре да подготвите, какви ъгли показват най-красиво местоположението, къде е по-добре да спрете за почивка и други полезни съвети за самостоятелно пътуване в България.

Несебър стария град - фото локации. Лавандулови полета в България

15 ЛЕВА / 7,5 ЕВРО

Цена: 15 лв.
лавандулови полета

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В ГАЙДА?

Готов маршрут с точни локации в pdf файл, който ще получите на e-mail след символично заплащане. Ще посетите красиви места сами, със собствено темпо.

  • ТОП-16 интересни фото локации в Несебър
  • Лавандулови полета край Слънчев бряг, Несебър, Равда, Поморие и Свети Влас - точни геолокации на трите най-красиви полета
  • Местоположението на винарната, където можете да закупите невероятни вина за себе си и вашите приятели
  • Полезни съвети и линкове за разходка в Стария град на Несебър.

ЗАЩО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ГАЙДА?

Спестете време за търсене

Лавандуловите полета в България и интересните места в Стария Несебър за фотосесии по правило не се разкриват от фотографите и няма източници, където да се събира и описва информация за тях. Но не е нужно да прекарвате часове или дори дни в търсене на тези места. Ние го направихме за вас.

Вие правите страхотни снимки, каквито повечето хора нямат

Снимките на тези места са наистина невероятни, но повечето пешеходци минават без да забележат тези скрити локации. Но именно на тези места в Несебър можете да направите страхотни снимки, с които ще впечатлите приятелите си.

Вие сте на почивка в Равда, Слънчев бряг, Свети Влас, Поморие, Несебър

Гайдът е преведен на няколко езика, така че получавате информация за интересни места в Стария град на Несебър и лавандулови полета в България на удобен за вас език.

Обичате ли да пътувате сами до интересни места в България?

Няма да имате нужда от гид или фотограф, за да откриете необичайни, понякога скрити и интересни места в Стария град на Несебър. Достатъчно е да имате нашия гайд, който да ви упъти и да даде информация за всеки обект.

Copyright © 2023

Този Гайд не е предназначен за търговска употреба (включително за целите на организиране на обиколки с авторски права). Всички опити за нарушаване на авторски права ще бъдат разглеждани съгласно Закона за авторското право на Европейския съюз и ще доведат до подходящи санкции.

Други наши предложения