Начало +359 888 975 886
блог хедър
landmarks

Предложения за безплатни турове в София

Търсите ли интригуваща и чудесна безплатна обиколка в София? Ако отговора е да, то вие сте на правилното място и в точното време, защото днес ще ви предложим цял набор от невероятни безплатни алтернативи за тур в София. В края на краищата, защо трябва да плащате за да опознаете българската столица, ако има безплатни опции? Научете повече за тях веднага.

Официална безплатна обиколка на София за най-добрите безплатни местни атракции.

Започвайки от впечатляващата сграда на Двореца на правосъдието и включвайки всички безплатни местни забележителности, традиционната обиколка на забележителностите в София трябва да бъде пешеходна, с експертни водачи, така че в този случай може да нямате нужда устройство за аудио устройство. Освен че имате шанс да се видите цялата столица, без дори да платите много, тъй като доста от забележителностите на София са наистина безплатни, такава обиколка ще ви очарова със своята развлекателна програма, която ще ви представи богатата история на София, култура и интересни събития, и социален начин на живот. Ако изберете тази идея за обиколка, ще имате възможност да видите църквата Света Неделя, герба на София, Министерския съвет, сградата на председателството, бившия щаб на комунистическата партия, местните минерални води, Софийската синагога, Св. София Базилика, катедралата Св. Александър Невски, Руската църква и Военния клуб наблизо, както и Статуята на Света София, градската градина и много други.

А какво ще кажете за безплатен тур в София, свързан с храната?

Ето още една страхотна и малко по-различна идея за безплатен тур в София. Ако сте любител на кулинарното изкуство или просто щастлив лакомник, чиято страст е да опитва нови ястия, пътят за лично организираната ви безплатна обиколка свързана с храната в София е точното събитие, което можете да направите, когато сте в столицата на България. Силно препоръчваме да включите най-малко 5 от най-хубавите местни ресторанти. Разбира се, идеята на тази обиколка е да опитате колкото се може повече автентични български ястия, както и да научите повече за нашите национални кулинарни традиции, интересни кулинарни обичаи и да си изкарате страхотно време.

Улично изкуство и много безплатни забележителности в София

Несъмнено, всички ние обичаме идеята за модерна и ориентирана към младежта концепция, водеща в все по-голяма информираност и ангажираност сред днешната туристическа аудитория в столицата на България. Започнете обиколката си пред статуята на Света София и разузнайте най-дълбоките градски улици, включително навиците и традициите на местните млади хора. Разгледайте някои интересни места, значими за хората, живеещи в София. Със сигурност не трябва да сте любител на хип-хоп културата, за да се насладите на този тур!

Потопете се в нощния живот на София и Party Soul Tour

Не на последно място можете да видите нощната страна на София, както и партитата, които се организират. Просто посетете местата, където можете да видите как хората от София са свикнали да се забавляват. С основен фокус върху местния „парти“ живот, такава обиколка е невероятен начин да видите българската столица като модерна туристическа дестинация. Вземете си напитки, насладете се на местните кръчми, барове и нощни барове и просто се забавлявайте като местните в София, защото без съмнение, те са добри в това!

безплатна обиколка в софия