Начало English Русский
туристическо оборудване

Реклама при нас

Мобилното приложение за туризъм Audio Guide Bulgaira предлага възможност за реклама на културни, туристически, развлекателни и търговски обекти.

Защо да рекламирате в мобилното приложение на Audio Guide Bulgaira

В мобилните приложения все повече хора намират удобен начин да държат под ръка важна, актуализирана информация и да имат в джоба си верен помощник в области, които ги интересуват. Рекламата в мобилно приложение е не просто съвременен, а и добре функциониращ маркетингов ход.
И все пак има няколко допълнителни важни причини да рекламирате своя бизнес именно в туристическото мобилно приложение Аудиогайд България:

  • Това е първият безплатен пътеводител за България. В него има информация за всички важни туристически градове – София, Пловдив, Банско, Бургас, Слънчев бряг, Несебър, Габрово, Варна, Велико Търново, Велинград, Смолян, Казанлък, Троян, Хисаря и др.
  • В Play Market/App Store нашето приложение е единственият пътеводител за България на 3 езика: български, английски, руски.
  • Всеки ползвател на мобилното приложение за екскурзии в България има безплатен достъп до систематизирана, подробна информация за разнообразни обекти, намиращи се в съответния град. Рекламата в мобилното приложение ще ви даде възможност да достигнете лесно до посетителите на града си.
  • Тъй като Audio Guide Bulgaira се разпростанява безплатно, това гарантира, че ще достигнете бързо до максимално голяма аудитория, която е целева за вашия бизнес.
  • В сравнение с другите типове реклама, популяризирането на вашия бизнес чрез Audio Guide Bulgaira е изключително достъпно и рентабилно. Това е инвестиция, от която съвсем скоро ще започнете да печелите.
  • Мобилното приложение за туризъм предлага възможност да представите на потребителите пълноценна и изчерпателна информация за вашия бизнес.
  • Информацията за вашия бизнес е достъпна и за потребителите, които търсят обекти в друг град. Така популяризирате продуктите и услугите си в още по-широк мащаб. Тази функция е изключително подходяща за вериги магазини, хотели и заведения, които притежават обекти в различни населени места.

Кой може да има реклама в мобилното приложение

В мобилното приложение за екскурзии в България се съдържа информация за следните типове важни за туристите обекти:

- Масаж, козметика, спа
- Хотели, ресторанти, барове
- Магазини, молове, пазари
- Сувенири, вино
- За деца
- Спорт и хобита
- Природни и интересни места

Ако вашият бизнес попада в някоя от тези категории, свържете се с нас, за да ви разкажем за възможностите за реклама на туристически обекти.

Каква информация можете да представите при рекламата си в мобилното приложение

Всеки от обектите в мобилното приложение бива представен с:

- Представителнаснимка

- Допълнителна фотогалерия

- ВидеослинккъмYouTube

- Описаниенаобекта

- Допълнителнаинформация(работновреме,цени)

- Опция"Навигирайме"(геолокациянавашияобект с възможност за навигация от местоположението на ползвателя)

Как вашите клиенти ще научат за Audio Guide Bulgaira

Екипът на Audio Guide Bulgaira работи съвместно с Общините на голяма част от туристическите градове в България. Имаме разрешение да поставяме информационни табели с QR кодове за приложението на входовете на голяма част от местните музеи, исторически паметници, туристически информационни центрове. Така популяризираме допълнително нашето приложение, а с него – и вашия бизнес.

Интерактивна карта на София – специална възможност за столицата

Съвместната ни работа с Община София доведе до появата на един съвсем нов за България продукт: интерактивна хартиена карта, която функционира съвместно с мобилното ни приложение. На картата са отбелязани редица обекти с туристическо значение, обозначени с номер.

При въвеждане на номера в мобилното приложение се появява цялата налична информация за мястото заедно с функция „Навигирай ме”, която ще доведе клиента направо пред вратата ви.

Картата се разпространява във всички туристически информационни центрове в София, както и в някои вериги хотели. Повече за нея можете да научите ТУК.

Свържете се с нас, за да ви разкажем за възможностите да се включите в този иновативен продукт с реклама на туристически обекти.

Видео инструкция