Начало +359 888 975 886
туристическо оборудване

Наем на аудио гид за туристически агенции

Наемът на аудио гид устройство за туристическите агенции – прекрасна възможност за организиране на екскурзия за разноезични туристи без необходимост от екскурзовод.

Audio Guide Bulgaria е дигитален туристически екскурзовод, който предлага готови, разработени маршрути за пешеходни обиколки в София, Пловдив, Несебър и други прекрасни български градове. Освен карта и разработен маршрут, в програмата са включени и увлекателни беседи за историята, легендите и любопитните факти около всички включени обекти. Беседите са достъпни чрез персонални устройства за слушане – аудио гидове, които можете да вземете под наем.

Във връзка с препоръките на Световната здравна организация, екскурзията с аудио гид позволява спазването на всички изисквания за дистанция и дезинфекция. Устройствата са индивидуални, което позволява слушателите да стоят на подходящо разстояние едни от други. Всички устройства и слушалки се обработват за дезинфекция с ултравиолетова светлина чрез специално оборудване.

Аудио гид устройства за туристически фирми и хотели

Audio Guide Bulgaria ви предоставя прекрасна възможност да използвате наготово пътеводител за България с удобен дигитален туристически екскурзовод.

Освен готовите маршрути, които вече има на разположение, предлагаме и разработване на екскурзионни маршрути по заявка на туристическата агенция.

Беседите в аудиогидовете са достъпни на няколко различни езика, което позволява да организирате групови екскурзии за туристи с различни националности, без да имате необходимост от екскурзовод за туристически агенции и/или преводачи. Устройствата са индивидуални и всеки потребител може сам да избира езика, на който да слуша една и съща беседа. възползвайте се от ова чудесно предложение за вашите гости на хотела, за да предложите бърза, лесна и одстъпна услуга, от която със сигурност ще останат доволни.

Като туроператор, вие ще получите подробни инструкции как да използвате аудиогидовете, за да направите вашата групова екскурзия още по-приятна и безпроблемна.

Аудио гид устройства за корпоративни екскурзии

Използвайте аудиогидовете, за да организирате тиймбилдинг, корпоративна екскурзия, събитие към семинар, конференция или работна среща с партньори от страната или чужбина и др.

Можете да вземете под наем персонални аудио гид устройства, които да раздадете на своите колеги, гости или партньори, и да направите заедно с тях приятна разходка до най-красивите туристически забележителности в България.

Беседите се предлагат на няколко езика, така че е изключително лесно да водите многоезични групи без нужда от допълнителни екскурзоводи и преводачи.

Не се налага да правите нищо повече от това да включите устройствата и да следвате инструкциите. А при наемането на аудио гидовете ще получите допълнителни указания за всичко, което трябва да знаете, за да организирате сами впечатляващи и запомнящи се бизнес екскурзии.


Заявете вашите аудио гид устройства, като попълните формата.

Внимание! Услугата се предлага само след предварително сключен договор.Изберете
Изберете вид тур
Изберете дестинация
Изберете тур
Изберете цена
Изберете офис
Такса:
0 лв.

Анти-спам кодПрезареди кода

Допълнителна информация

Наемът включва: аудио гид устройство, карта на маршрута и слушалки.

Цена за наем 10 лева / 5 евро.

Предлагаме записани следните беседи:

за Стария град Несебър на 5 езика: Български, Руски, Английски, Немски и Полски.

за Стария град Пловдив на 9 езика: Български, Английски, Руски, Испански, Италиански, Турски, Немски, Френски и Гръцки.

за София, Рилски манастир и Боянска църква на 7 езика: Български, Английски, Руски, Испански, Немски, Италиански и Френски.