English Русский

Резервирай онлайн

Виж как
landmarks

ПРЕДЛАГАЩИТЕ И ТЪРСЕЩИТЕ ОБУЧЕНИЕ СЕ СРЕЩАТ ТУК

онлайн курсове

Школа БГ е общност – социална мрежа с образователна цел. Тук ще откриете разнообразие от курсове и уроци на атрактивни цени. Ще откриете също така актуална и изчерпателна информация за детските и образователни заведения.

Вижте как

Стани партньор

При интерес от нашия проект и желание за работа с нас, пишете ни!
Нашата компания предлага:

• Отдаване под наем и/или закупуване на аудио-гид и радио-гид устройства

• Съставяне на авторски маршрут на избран от вас град

• Създаване на карта на маршрута, включващо авторски дизайн на визията

• Аудиозапис на обектите от маршрута записан с помощта на професионални диктори

• Лиценз за програма, чрез която да предоставяте под наем различно обордуване – аудиогид устройства, радиогид устройства, колички, колела и други.

Характеристики на програмата:

С нашият софтуер вие ще можете да отдавате под наем, както устройства от типа: аудио-гид, радиогид, така и различни видове оборудване, продукти, стоки и други.

Използването на софтуера включва попълването на бланка , която отнема само 5 минути. Бланката съдържа нужната информация относно туриста, като: име, държава, телефон, снимка, от къде е резервирано устройството, дата и час на взимане и връщане на устройството. Тази бланка ще бъде разпечатана на желаният от вас език. Имате избор от следните езици: Български, Руски, Английски, Немски, Испански.

Програмата автоматично изтрива всички лични данни на туриста, веднага щом натиснете бутона " Върнато устройство". Софтуерът съхранява само описаната по-горе информация свързана с туриста, която е нужна за поддържане на статистика.

Друга опция, която предлагаме е свързването на вашия сайт със софтуера. Всички заявки от сайта ви, ще могат да бъдат автоматично вкарвани към програма. Тогава вашите клиенти ще могат да правят както бъдещи заявки, така и такива с днешната дата

Програмата автоматично смята печелбата за минус % на комисиона на вашите партньори.

Може да имате няколко офиса даващи под наем устройствата. Така туристът може да вземе и върне устройството в най удобният за него офис, като всеки офис ще бъде свързан с програмата. Това е удобно за управител, който иска да следи работата на всеки свой офис.

В реално време можете да видите броя на оставащи устройства и отдадени устройствата, и съответно размера на продажбите.
Понастоящем програмата е разработена на два езика: английски и български. При договаряне можем да направим съдържание на желаният от вас език.

Ще разполагате и с функция КАЛЕНДАР, чрез която ще имате възможност да следите отдадените от вас устройства/оборудване под наем. Функцията позволява да видите, от кои/кой офис/и сте дали под наем оборудването и на коя дата.