English Русский

Audio Guide Bulgaria

Резервирай онлайн

Виж как

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Вижте нашите локации

Искате да научите повече за София или да изживеете красотата на Пловдив и да чуете шепот от гласа на Античния театър? Или предпочитате морските разкази на магическия Несебър?

Вижте как

София тур

МОГЪЩИ ВЛАДЕТЕЛИ,ПРОЦЪФТЯВАЩИ ЦАРСТВА,ПАМЕТНИ БИТКИ,СКРИТИ СЪКРОВИЩА…

Опознай историята на София. Направи своя престой в столицата приятен и интересен. Възползвай се от възможността да видиш красотата на града, преплитаща стара, средновековна и нова история на София с помощта на нашия, специално разработен от историци, туристически маршрут.

Картините оживяват, а историите звучат със собствена мелодия. Всяка приказка си има начало. Нашето начало започва с обиколка на София!

TOП 25 Забележителности в София

Вижте най-красивите и забележителни места в столицата. Потопете се в атмосферата на града и усетете духа на славното му миналото. Посетете най-интересните 25 исторически паметника в София.

Повече

Комунистическа обиколка на София с посещение на музей и ресторант от тази епоха

За повече от половин век, България е част от общността на социалистическите страни. Елате с нас на пешеходна обиколка и вижте запазените комунистически паметници от това време.

Повече

Пешеходна обиколка на София за ученически групи

Вие планирате да посетите с Вашите ученици град София ?

„Иновативен урок по история на град София“- проект, който цели да запознае всички ученици с историята на столицата по един приятен и иновативен начин.

Повече

От София до Пловдив

Включете се в обиколка от София до Пловдив!Животът в Пловдив не е прекъсвал в продължение на почти осем хилядолетия, което прави неговата история изключително богата и интересна. Присъединете се към нашата интересна екскурзия до Пловдив, за да видите най-старите исторически паметници.

Повече
Резервирай онлайн