English Русский

Audio Guide Bulgaria

Резервирай онлайн

Виж как

Вижте нашите локации

Искате да научите повече за София или да изживеете красотата на Пловдив и да чуете шепот от гласа на Античния театър? Или предпочитате морските разкази на магическия Несебър?

Вижте как

София тур

МОГЪЩИ ВЛАДЕТЕЛИ,

ПРОЦЪФТЯВАЩИ ЦАРСТВА,

ПАМЕТНИ БИТКИ,

СКРИТИ СЪКРОВИЩА…

Опознай историята на София. Направи своя престой в столицата приятен и интересен. Възползвай се от възможността да видиш красотата на града, преплитаща стара, средновековна и нова история на София с помощта на нашия, специално разработен от историци, туристически маршрут.

Картините оживяват, а историите звучат със собствена мелодия. Всяка приказка си има начало. Нашето начало започва с обиколка на София!

TOП 25 Забележителности в София

Вижте най-красивите и забележителни места в столицата. Потопете се в атмосферата на града и усетете духа на славното му миналото. Посетете най-интересните 25 исторически паметника в София.

Повече

От София до Пловдив

Включете се в обиколка от София до Пловдив!Животът в Пловдив не е прекъсвал в продължение на почти осем хилядолетия, което прави неговата история изключително богата и интересна. Присъединете се към нашата интересна екскурзия до Пловдив, за да видите най-старите исторически паметници.

Повече
Резервирай онлайн