English Русский

Резервирай онлайн

Виж как
landmarks

Високо препоръчван от TripAdvisor

Посетете TripAdvisor »

Вижте нашите локации

Нашите локации

Искате да научите повече за София или да изживеете красотата на Пловдив и да чуете шепот от гласа на Античния театър? Или предпочитате морските разкази на магическия Несебър?

Вижте как

Пловдив тур

3 Пловдив тура, които да обмислите за идващата 2019 година

Като най-старият и все още съществуващ град в Европа, Пловдив е задължително място, което трябва да се види в България, поради което всички днешни обиколки в Пловдив трябва да бъдат в списъка ви със задачи за следващата година. Тъй като сделките за пътуване в последната минута са отворени и имате още няколко дни, за да завършите списъка си от края на 2018 година, нямаме какво друго да направим, освен да ви предложим някои идеи и съвети. В резултат на това, направихме списък на топ 3 пловдивски обиколки, които да обмислите за предстоящата 2019 година.

ТОП 25 Забележителности в град Пловдив

Пешеходна обиколка на Пловдив

Повече

Сред всички обиколки в Пловдив вие можете да планувате най- добрите и задължителни атракции в града

Тези обиколки представляват чудесна алтернатива за тези от вас, които наистина имат голямо желание да опознаят втория по големина град в България в пълния му блясък. Когато организирате нещо такова, трябва да знаете, че можете да го направите почти всеки ден от седмицата и през цялата година, тъй като повечето от местните забележителности или са безплатни или отворени почти 365 дни в годината. Помощта от специално обучени и любезни екскурзоводи, даващи подробна информация за забележителностите, които ще посетите, е страхотна идея. И като говорим за най-интересните и основни забележителности в Пловдив, трябва да отбележим Етнографския музей, Стария град, квартал Капана, Графитите на Сахат тепе, Римски стадион, Статуята на Мильо, седемте хълма на Пловдив, както и Катедралата Успение Богородично, жълтото училище и много други.

Цял ден в Пловдив с кулинарни акценти

Има много алтернативни турове в Пловдив, които включват разглеждане на забележителностите и възможността туристите да опитат много от традиционните български ястия. Някои от тях могат дори да започнат от различен регион в България ( включително и от столицата София или традиционна кулинарна дестинация като Смолян). Идеята да опитате автентична българска късна закуска (разбира се пловдивчаните си постиват през уикенда, и затова късните закуски са нещо нормално за града), обяд и вечеря. Следователно, имайте предвид, че лесно можете да намерите в интернет много ресторанти с такива менюта. Разбира се има както по-евтини, така и по- скъпи алтернативи. Просто зависи от това, какъв тур в Пловдив с кулинарни акценти предпочетете, така че избора на някой от тях задължително да отговаря на вашите лични предпочитания. Внимание: нашите аудио устройства може да са много полезни ако обмисляте да направите такава обиколка.

Направете си артистична обиколка в Пловдив в новата туристическа дестинация в града – Капана

Подходящо както за младите, които обичат да купонясват, така и за по - възрастните турсити, обичащи културното изкуство, прекрасният квартал Капана е място, което никога няма да забравите. Не се заблуждавайте от името на района, който ще посетите, тъй като тук може да се окажете заобиколени от изкуства, занаяти, уютни кафенета и уютни места да похапнете, както и възможността да присъствате на някое от социалните събития на живо от Капана. Моля, имайте предвид, че районът наистина е толкова оживен, че шансът да се явите на такова събитие е със сигурност голям. А ако пропуснете такъв ден, може да разнообразете с вълнуващо участие на някой от семинарите тук. Например, можете да опитате уменията си в ръчно изработване на продукти, в кулинарията и много други страхотни неща.
Има много други екскурзии в Пловдив, които можете да разгледате в интернет или в някой от туристическите информационни центрове в града. Каквото и да изберете, имате гаранция, че ще изкарате невероятно времето си в Пловдив, тъй като това място наистина е по-очарователно, приветливо, вълнуващо и вдъхновяващо от всяко друго.
Не се колебайте да се свържете с нас за повече съвети или помощ при избора или организирането на някоя от обиколките в Пловдив, която сте избрали за вашето посещение на втория по големина български град! Без съмнение, ние ще се радваме да ви помогнем!