English Русский

Резервирай онлайн

Виж как

Аудиогид България спечели III място на Годишните Награди в Туризма 2018

На 6 Юни 2019г. на тържествена церемония в хотел „Рамада Пловдив Тримонциум“, зала „Проф. арх.Йолов“ за трети път Община Пловдив връчи Годишните награди за най-добри практики в сферата на туризма, реализирани през предходната 2018 година.

„Аудиогид България“с продукта Аудиогид за Пловдив спечели 3 място в категорията „Нов туристически продукт в Пловдив за 2018 г.“

Целта на инициативата е да бъдат откроени и поощрени всички участници в туристическия сектор, които полагат усилия за популяризирането на град Пловдив и утвърждаването му като разпознаваема и предпочитана туристическа дестинация.

Водещ на церемонията бе Стефан Лозанов. Сред гостите на церемонията бяха Председателят на Общински съвет г-жа Савина Петкова, Почетният консул на Федерална република Германия и секретар на Управителен съвет на Съвет по туризъм – д-р Мариана Чолакова и други.

„Аудиогид България“ работи в сътрудничество с Община Пловдив от създаването на нашия офис в града през юни 2018. Нашата компания се радва на постоянната подкрепа от общината и оценява възможността, която ни се предоставя да предоставим нашата услуга в разрастващия туристически сектор Пловдив.