Начало English Русский
default

Индивидуални екскурзии. Еднодневни екскурзии Пловдив, София, Несебър, Рилски манастир, Боянска църква.

Не се чудете къде да отидете на еднодневна екскурзия, в „Аудиогид България” сме разработили готови маршрути! Това са индивидуални екскурзии в България с аудио екскурзовод, които е лесно да следвате сами!
Няма да участвате в организирани групи, няма да гоните разписания, няма да посещавате места, които не желаете. Ще се движите самостоятелно и ще следвате собствения си ритъм, за да се насладите докрай на своята туристическа обиколка.
През цялото време на своя индивидуален тур ще разполагате с указания къде и как да отидете. А когато пристигнете, просто ще включите нашия аудиогид, който ще ви разкаже всичко за красотата и историята пред очите ви.

Ето кои са удобствата на нашия аудио гид за частни екскурзии:

• Имате богат избор от готови пешеходни маршрути, разработени и разказани от професионални екскурзоводи.
• Всеки готов маршрут за частни екскурзии е създаден така, че да е оптимално удобен, но всъщност можете сами да избирате местата, които да посетите, както и реда, в който да ги разгледате.
• Сами избирате времето, в което да тръгнете към дадено място, както и времето, в което да го напуснете.
• Можете да организирате целия си ден според вашите желания и настроения, да си оставяте нужното време за кафе, шопинг или дълго разглеждане. Ще включвате аудиогидовете само тогава, когато са ви необходими.
• Разполагате с беседи на над 10 езика, както и видео на жестомимичен език. Така е изключително удобно да водите своите чуждоезични приятели и да им показвате красотите на България.
• Устройствата за слушане се взимат под наем.
• Устройствата предлагат възможност за качване на снимки и видео.
• Аудиогид е достъпен и през мобилно приложение в собствения ви телефон.

А сега разгледайте и изберете своята еднодневна екскурзия за културно-исторически забележителности в София, Пловдив, Несебър или се свържете с нас за повече подробности.

Еднодневна екскурзия Пловдив - стария град. Забележителности - пешеходна обиколка.

Пешеходна екскурзия в Стария Пловдив с аудио гид

25 ЛЕВА

Купи