Начало English Русский
блог хедър
landmarks

азбукиведи

тест тест

Вижте как

LEARN MORE ABOUT BULGARIA WITH BULGARIA GUIDE

bgguide

Do you want to know more about Bulgaria and it's traditions, culture, gastronomy and of course, wines?
This platform has been created to provide tourist information to travelers visiting this beautiful country. We hope you find it helpful.

Вижте как

Интерактивна туристическа карта на София

Интеракивна туристическа карта на София

Туристическата карта ще ви помогне да намерите важните и интересни обекти в столицата, като музеи, исторически паметници, културни и природни забележителности. От картата ще научите още и къде се намират редица обекти, които ще направят вашата екскурзия в София още по-приятна, ще ви накарат да усетите атмосферата ѝ и да я преживеете пълноценно. Картата работи съвместно с мобилното приложение и дава пълна информация за обектите поместени в нея - като работно време, галерия снимки, предлагани услуги, уеб сайт и контакт.

Вижте как

LOCKERS SOFIA

lockerssofia

Lockers Sofia е много повече от просто съхранение на багаж.
Ние виждаме себе си като туристическа услуга.
Заповядайте при нас в Lockers Sofia и разберете сами.

Вижте как

Българските традиции и ритуали, туристически пътешествия, маршрути, кулинарни мероприятия и туристически съвети

Аудиогид България и една от най-големите фирми за морски развлечения Extreme сключиха партньорство и започват съвместна работа. Сега можете да се насладите на новите усещания на морските спортове заедно с нас!

Extreme е утвърдена българска компания, която предлага интересни развлечения за почиващите на българското Черноморие – уиндсърф, гмуркане, водни ски, джет ски, канута, водни колела, плажен волейбол и др. Също така предлагат уроци по плуване и сърф.

Ако искате да предизвикате себе си и да опитате нещо ново, сами или с приятели и семейство, Extreme е точното място! Излезте от зоната си на комфорт и преоткрийте магията на водните спортове!

Контакти:

https://goo.gl/maps/LHtd2ckD9FM2

улица Аурелия 18, Равда

+359 888 975 886

http://surfschoolbg.com