Начало English Русский
новини
landmarks

Мобилно приложение за туризъм

Приложение Audio Guide Bulgaria

Мобилното приложение за туризъм Audio Guide Bulgaria е създадено като първия безплатен туристически пътеводител и аудио екскурзовод за пешеходни обиколки из най-популярните градове и туристически забележителности на България.

Това е личен, многоезичен мобилен екскурзовод, създаден специално за индивидуални туристи и/или малки приятелски групи. Той е в телефона ви винаги, когато имате нужда от него!

В приложението ще намерите безплатен пътеводител за всичко интересно в града – музеи, забележителности, магазини, заведения. Ще можете също така да използвате готови, разработени и описани маршрути, за да посетите най-интересните места, да чуете историята им и да научите любопитните факти около тях.

И най-важното: можете да пътувате и опознавате страната ни самостоятелно, без да зависите от никого. Сами избирате темпото на движение, почивките, местата, които ще посетите, както и езика, на който ще слушате екскурзоводските беседи.

Мобилна апликация за туризъм в България - Функции на приложението

С това мобилно приложение за туризъм екскурзиите из България стават лесни, приятни и пълноценни. Ето какви удобства предлага:

• Безплатен пътеводител за града
Разполагате с удобен безплатен пътеводител за най-посещаваните туристически градове с информация за забележителностите и музеите (с работно време и цени на входни билети), за най-добрите ресторанти, барове, магазини, спа центрове.

• Навигация до обект
Ще намерите всички споменати обекти изключително лесно с функцията „Навигирай ме до обекта”. За целта ви е нужна връзка с интернет.

• Многоезичен интерфейс
Можете да използвате приложението на три езика: български, руски и английски. Това ще ви помогне да направите разходката на своите чуждоезични приятели още по-приятна.

• Туристически аудиогид
Разработените маршрути и беседи за туристически обекти могат да бъдат свалени и слушани на телефона.


• Интерактивна карта на града
Приложението може да се използва със специално разработени интерактивни карти на най-посещаваните туристически градове в България. В тях са отбелязани разнообразни туристически обекти: исторически, културни и природни забележителности, музеи и галерии, заведения, хотели, магазини, места за деца, спорт и хобита.

Интерактивна карта на София

Мобилното приложение за туризъм е вашият удобен и практичен помощник, който ще ви позволи да сте независими, докато се наслаждавате и научавате повече за историята, културата и красотите на България!

Достъпни екскурзии на няколко езика

Всички аудио екскурзии са достъпни на няколко различни езика:

• Екскурзии в София, Рилски манастир, Боянска църква – на български, руски, английски, испански, италиански, немски и френски.
• Екскурзии в Пловдив – на български, руски, английски, испански, италиански, немски, френски, гръцки и турски.
• Екскурзии в Несебър – на български, руски, английски, немски и полски.

Цени на екскурзиите – от 2,5 до 10 евро.

Предимства на аудио екскурзиите с мобилното приложение

Audio Guide Bulgaria е мобилно приложение за туризъм, което ще направи вашите пешеходни обиколки много по-лесни, по-приятни и по-пълноценни.

• Не губите време в предварително проучване на избрания от вас град – в телефона си имате систематизирана нужната информация, както и готов, професионално разработен маршрут, който е лесно да следвате и да променяте по свое усмотрение.
• Разполагате с готови, разработени аудио екскурзии с различно времетраене. Те са удобни както за ограничени във времето туристи, така и за тези, които искат спокойно да се насладят на всички интересни обекти.
• Можете да направите своята екскурзия както ви харесва - сами или с приятели, с вашето темпо, с вашия личен избор на забележителности, които да посетите. Имате възможността във всеки момент да спрете за почивка или кафе, за разговор или наслаждаване на мига, а след това отново да се върнете на маршрута и да продължите разходката си.
• Разполагате със специална карта, която да ви упътва как да стигнете от един обект до друг. Ще я получите на посочен от вас имейл след регистрация.
• Разполагате с професионални увлекателни аудио беседи не само с исторически сведения, но и с любопитни факти и легенди за местата и артефактите, които виждате пред себе си.
• Разполагате с беседи, които да слушате и вътре в музеите и храмовете, които ще посетите.
• Беседите имат приятен музикален фон, който е съобразен с атмосферата на конкретните места. Така преживяването става още по-пълноценно и впечатляващо.
• Имате възможност да слушате на избран от вас език. Вашите приятели – също.

Вижте видео указания как да използвате Приложението така, че да извлечете максимална полза и наслада от своите разходки из красивата ни България.

Как да закупим екскурзията от туристическото мобилно приложение за България

• Свалете мобилното приложение за туризъм Audio Guide Bulgaria, като изберете подходящ за вашето устройство вариант.
• Изберете града, който смятате да посетите, както и подходяща дата за вашата екскурзия. Ще имате 72 часа достъп до аудио записите от момента на първото прослушване.
• Изберете езика, на който искате да слушате аудио екскурзията.
• Заплащането на екскурзията в приложението става с карта – Visa, Master, Mаestro, American Express.

Цени

Ние разработихме аудио екскурзии с различно времетраене. Те са удобни както за ограничени във времето туристи, така и за тези, които искат да видят всички интересни обекти.

Ще имате възможността във всеки момент да спрете за почивка, за кафе, разговор с приятели. След това отново да се върнете на маршрута и да продължите разходката си.

Аудио екскурзия в София
Екскурзия „За ограничените във времето”, около 1,5 часа – 10,00 лв. / 5,00 €
Екскурзия „За НЕограничените във времето”, около 3 часа – 20,00 лв. / 10,00 €

Аудио екскурзия в Пловдив
Екскурзия „За ограничените във времето”, около 1,5 часа – 10,00 лв. / 5,00 €
Екскурзия „За НЕограничените във времето”, около 3 часа – 20,00 лв. / 10,00 €

Аудио екскурзия в Рилски манастир и Боянска църква
Боянска църква (разглеждане за 8 минути по регламент на храма) – 5,00 лв. / 2,50 €
Рилски манастир – 10,00 лв. / 5,00 €
Рилски манастир и Боянска църква – 14,00 лв. / 7,00 €

Аудио екскурзия в Старинен Несебър
„Несебър – 15 забележителности”, около 2 часа – 15,00 лв. / 7,50 €