Начало English Русский
default
landmarks

Аудио екскурзии с мобилно приложение

Audio Guide Bulgaria – пътеводител и аудио екскурзовод за пешеходни обиколки в София и Пловдив, както и в културно-историческите обекти в списъка на ЮНЕСКО – Несебър, Рилски манастир и Боянска църква.

Нашето приложение е създадено специално за индивидуални туристи – това е личен многоезичен гид във вашия телефон!

В приложението ще намерите най-интересните и познавателни екскурзии за България. Сами избирате езика, на който ще слушате аудио гида, сами определяте темпото на движение.

* Приложението позволява безплатното ползване на удобен пътеводител в основните туристически градове на България. Тук ще намерите специално подбрана информация, която ще ви позволи приятното и ползотворно прекарване на времето. В приложението има каталог за забележителностите и музеите в България с работното разписание и цени на входни билети, за най-добрите ресторанти, барове, магазини, спа-центрове.

Удобната функция – «Заведи ме до обекта» ще ви позволи бързо и лесно да се ориентирате в непознатия град. За целта е необходимо включването към интернет мрежата.

*Интерфейс приложението Audio Guide Bulgaria е достъпен на български, английски и руски език.

*Всички аудио екскурзии са достъпни на различни езици:
София, Рилски манастир, Боянска църква – български, руски, английски, испански, италиански, немски и френски.

Пловдив - български, руски, английски, испански, италиански, немски, френски, гръцки и турски.

Несебър - български, руски, английски, немски и полски.

*Всички екскурзии в мобилното приложение на Audio Guide Bulgaria може да бъдат свалени и слушани без достъп до интернет.

Съвременните технологии ще ви помогнат да се запознаете с градовете на България, да научите много интересно и да видите много красиви неща.
Цени на екскурзиите – от 2,5 до 10 евро (свали приложението)